L’Europa visitarà aquest diumenge a les 12 h el Granollers en el partit corresponent a la desena jornada de Tercera Divisió. Els escapulats volen refer-se de la derrota soferta el cap de setmana passat al Nou Sardenya, quan van encaixar un gol en el darrer minut contra el Llagostera (2 a 3).

Bona dinàmica a domicili

L’Europa va començar amb mal peu la Lliga, però desprès va remuntar la situació i va guanyar tres partits consecutius. Dos d’ells van ser sumant els tres punts fora de casa. Primer va aconseguir el triomf a casa del Reus B (3-4) i dues setmanes més tard a Terrassa (0-1).

Granollers Europa

El Municipal de Granollers, feu talismà pels escapulats

L’Estadi del Granollers és un gran feu pels homes de David Vilajoana. L’Europa no perd en aquest estadi des del maig del 2004 (2-1). A més, els escapulats han sortit vencedors en les seves últimes quatre visites de Lliga. Una d’aquestes victòries és  la de la temporada 2015/2016, quan van remuntar un partit en què perdien 2 a 0 al descans.