L’Europa es refà d’un 2 a 0

L’Europa s’ha vist sorprès per l’efectivitat del Reus B en el primers minuts. Les dues primeres arribades dels tarragonins han acabat en gol. El primer ha estat d’Ayala. L’Europa ha buscat l’empat i ha tingut diverses ocasions per aconseguir-lo, però no ha estat encertat en la rematada final. En canvi, els reusencs han fet el segon gràcies a Fabra. El partit es complicava per als graciencs, però la pausa per refrescar-se els ha anat de perles.

L'Europa remunta al camp dels Reus B

Just reprendre’s el joc l’Europa ha fet el 2 a 1 mitjançant Jordi Martínez. I abans del descans els escapulats han marcat el segon. Aquest cop ha estat Prats qui ha enviat la pilota al fons de la xarxa. 2 a 2 al descans.

Priego i Jordi Martínez, protagonistes de la remuntada

La segona part ha començat amb un penal de Priego sobre Forgas. El mateix Forgas s’ha encarregat de llançar-lo, però Priego l’ha aturat. La jugada ha donat moral als barcelonins, que han buscat el tercer. Prats ha obligat Chechu a fer una bona intervenció. Jordi Martínez ha estat atent al rebuig i ha fet el 2 a 3.

El segon gol del davanter escapulat capgirava el marcador. El Reus B, en lloc d’enfonsar-se, ha reaccionat al cop psicològic del tercer gol de l’Europa. I Forgas, refent-se de l’errada en el llançament de penal, ha marcat el 3 a 3. El partit estava obert i qualsevol resultat era possible. I aquí els graciencs han estat més afortunats. Quan faltaven nou minuts per al final Germán ha xutat des de la frontal i el xut ha sorprès Chechu. Amb el 3 a 4 s’ha consumat la victòria de l’Europa, que suma la segona victòria a la Lliga.