El Club Natació Barcelona vol continuar fent història i classificar-se per als quarts de final de la LEN Euro Cup. la segona competició més important del waterpolo europeu. Per fer-ho, l’equip de Toni Esteller haurà d’acabar entre els dos primers equips d’una segona fase de grups que es disputarà a Itàlia del 12 al 14 d’octubre. A la primera, els mariners va acabar primers del seu grup després de superar el Niça i el BVSC Zugló.

CN Barcelona disputarà la segona fase de la LEN Euro Cup

Els rivals del Natació Barcelona

La segona fase de grups de la LEN Euro Cup es disputarà a les ciutats de Siracusa (Itàlia) i Marsella (França). El Natació Barcelona ha quedat enquadrat en el grup E, juntament amb l’OSC Budapest, el Mornar Split i els amfitrions, l’Ortigia Siracusa. Dels tres rivals del conjunt de Toni Esteller, el més difícil serà, a priori, l’OSC. El conjunt hongarès va disputar la temporada passada la fase de grups de la Champions i enguany volen estar als quarts de final de la LEN Euro Cup. Els altres dos rivals, el Mornar Split i l’Ortigia Siracusa no deixen de tenir el seu perill. El fet que siguin equips de les lligues croata i italiana ja els dona un plus de perillositat.

Toni Esteller, entrenador del CN Barcelona

Il·lusió marinera

El fet de classificar-se per aquesta segona fase de grups de l’Euro Cup ja suposa per als jugadors i tècnics del Club Natació Barcelona, un premi. Després d’aconseguir passar la primera ronda com a primers de grup (victòria contra el Niça per 8 a 10 i del BVSC Zugló per 8 a 9), l’arribada d’un nou patrocinador, Vista, ha donat un impuls important a la secció de waterpolo. Una secció que confia a arribar ben lluny a la competició europea tant per la història del club com amb l’experiència que acumularan els jugadors de Toni Esteller.