El Sant Andreu s’ha retrobat amb el triomf davant la Grama després d’un partit plàcid al Narcís Sala per 2-0. Després de l’empat sense gols davant del Granollers i de dues derrotes en els últims 5 partits, els andreuencs necessitaven una victòria per recuperar les bones sensacions. Sumar tres punts per reenganxar-se a la zona alta de la taula. L’escenari era l’ideal i els de Mikel Azparren no han fallat.

ue sant andreu celebració

Domini quadribarrat

Després d’una primera part de domini absolut quadribarrat els dos conjunts han marxat al descans sense gols. Josu ha obert la llauna al minut 63 de partit després d’una gran recuperació de Kuku. Dos minuts més tard, el visitant Joel ha marxat expulsat del terreny de joc. Amb un home menys, el segon gol quadribarrat ha arribat al 78. Gran jugada de Juanan, i Ferran ha aprofitat un rebot per marcar la diana de la sentència.

Els andreuencs han aconseguit mantenir la porteria a zero per segona setmana consecutiva, s’han retrobat amb el gol i, una jornada més, han aconseguit que el Narcís Sala torni a ser un fortí pel Sant Andreu, que no ha perdut cap partit a casa aquesta temporada.

Les valoracions de Mikel Azparren i Joan Noguera

El tècnic quadribarrat, Mikel Azparren, ha valorat positivament la victòria i ha recalcat que ha estat un dels millors partits que ha fet el seu conjunt aquest curs. En la mateixa línia, el central Joan Noguera ha destacat la importància de puntuar a casa i de recuperar la solidesa defensiva que els permeti no encaixar gols.