L'Europa ha començat el partit molt adormit i això ho ha aprofitat el Granollers per dominar la primera part. En un mal rebuig de Gianni, Carlos Cano ha estat a punt de fer el primer però li ha fallat la punteria. Al minut 25, una bona jugada del Grnaollers ha permès que Didac Rodríguez fes el primer. Vuit minuts més tarda l'exjugador de l'Europa, Pedro Bilbao ha fet el segon dels del Vallès. Un gol que ha celebrat amb ràbia. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans, moment que ha aprofitat Albert Poch per fer un doble canvi. Han entrat Àlex Poves i David López. L'entrada ha estat revulsiva i en dos minuts ha arribat el gol de Poves. L'Europa del segon temps no era el dels primers 45 minuts. Els escapulats han insistit i a vuit minut per al final Àlex Cano ha fet l'empat en rematar un corner. Els de Poch han cregut i al minut 87 Abel Rita a capgirat el marcador. Remuntada dels graciencs que ho han celebrat amb els Eskapulats.

EC GRANOLLERS: Ortega, Sergi Valls (Mora, 89′), Ramon Suárez, Eloi Zamorano, Gerard Font, Héctor, Pedro Bilbao, Richi, Cano, Gil (Bauli, 61′) i Dídac (Ferran Vila, 75′).

CE EUROPA: Gianni, Dot, Alberto (Rubi, 75′), Cano, Nils, Uri, Rovira, Josa (Poves, 45′), Abel Rita, Padilla i Montoro (David López, 45′).

ÀRBITRE: David Garcia Rosel (Girona) assistit per José Antonio Berjaga Ruiz (Girona) i Ester Parramon Monerris (Girona).

TARGETES: Grogues a Sergi Valls, Héctor i Richi (Granollers) i a Gianni, Josa i Abel Rita (Europa).

GOLS: 1-0 (Dídac, 25′); 2-0 (Pedro Bilbao, 33′); 2-1 (Poves, 47′); 2-2 (Cano, 83′); 2-3 (Abel Rita, 87′).