L’Europa ha perdut contra el Llagostera al temps de descompte

. Els escapulats ja han hagut de remar contra corrent des de l’inici. A la mitja hora de partit, Moussa ha obert la llauna amb un xut a la mitja volta. No havien passat ni 10 minuts de l’alegria dels visitants quan Lucas Viale, de cap, ha ampliat distàncies. Obligats a remuntar, la reacció dels graciencs ha estat immediata.

Reacció escapulada

Al 45, en els minuts psicològics, Oumar ha donat ales a un Europa que ha sortit amb una altra actitud. Minut 57 i Jordi Martínez en una jugada digna de VAR ha posat l’empat. Amb el repartiment provisional de punts els locals s’han fet més forts i han pogut marxar amb un punt més al sarró. Poc s’imaginaven, però, que Lucas s’inventaria un golàs de falta al temps afegit que trencaria la bona ratxa escapulada.

Els de David Vilajoana, que havien agafat embranzida a les últimes jornades i havien aconseguit tres victòries seguides, han vist com l’opció de no perdre durant quatre jornades consecutives se’ls esvaïa sense capacitat de reacció.

L’anàlisi de David Vilajoana

El tècnic escapulat després del partit s’ha mostrat content per la reacció del seu equip tot i que s’ha lamentat d’haver perdut un punt als instants finals. També ha recalcat que l‘equip està en una bona dinàmica però que encara està al 60 % del que ell espera.