L’Europa no ha pogut superar l’Oviedo i ha quedat eliminat en la segona ronda de la Copa de la Reina. Les jugadores no han pogut continuar amb el somni de la Copa tot i jugar un partit molt seriós i en què han tingut oportunitats d’avançar-se en el marcador. El Nou Sardenya ha animat les gracienques fins a l’últim alè però no ha estat suficient per eliminar un equip d’una categoria per sobre.

L’Europa, sense encert a l’àrea

L’Europa ha sortit al terreny de joc amb imprecisions i una jugada en què no han pogut rebutjar la pilota ha acabat als peus de Maria Ortiz. La jugadora de l’Oviedo ha engaltat un potent xut des de fora l’àrea que ha sorprès la portera gracienca. Les visitants s’han avançat tot just al minut 16.

Les escapulades, però, han continuat batallant i, de fet, han tingut les millors ocasions de la primera meitat. Al minut 24, un xut de falta de Queralt ha obligat Sara Ezquerro a lluir-se. La portera ha desviat la pilota a córner.

Al minut 31 ha estat Fati qui ha xutat des del límit de l’àrea, però de nou la portera visitant ha interceptat la pilota. Abans de la mitja part, ha estat Pili, amb una mitja tisora, qui ha pogut fer l’empat. La pilota ha sortit fregant el pal.

Les de Bacardit no han pogut materialitzar les ocasions que han tingut els primers 45 minuts.

El contraatac sentencia l’Europa

A la segona meitat l’Europa ha sortit en tromba i ràpidament ha pogut empatar el partit. Una bona jugada per l’atac esquerre l’ha culminat amb un xut Anna Bové. La pilota l’ha desviada una defensa i ha acabat al fons de la xarxa. Aquest gol ha despertat les visitants, que han tingut ocasions per fer el segon, però Alba ha evitat a primer terme el gol.

Al minut 61 ha arribat el moment fatídic. Una jugada d’atac de les gracienques, amb la pilota colpejant el travesser, ha acabat amb un rebuig que ha pescat Isina. La davantera ha fet una cursa des del propi camp i ha picat la pilota per sobre d’Alba. Gran gest tècnic i golàs de l’Oviedo per fer l’1 a 2.

Al minut 76 l’Oviedo ha sentenciat. Una pilota perduda en la fase de construcció ha deixat Kimberlyn sola en un cara a cara amb Alba. La jugadora ha resolt magníficament amb una vaselina des de 30 metres.

Tot i els canvis de Bacardit i els ànims incessants del públic, l’Europa ha acusat el cansament i no ha tingut gaires més ocasions clares per capgirar el marcador. Les gracienques han tingut la possessió i ho han intentat fins a l’últim alè, però no ha estat possible escurçar distàncies.