Foto: @CEEuropa

L’Europa s’enfrontarà dissabte, 23 de setembre, a les 18 h a l’Andratx en terres mallorquines. Els d’Ignasi Senabre volen continuar el bon camí amb què han començat a Segona Federació. Els escapulats ara mateix són quarts a la classificació amb sis punts, després de dues victòries i una derrota.

Enfrontament per continuar a la part alta de la classificació

Una victòria en el derbi barceloní sempre apuja la moral i més després de guanyar per 3 a 0 el Sant Andreu. L’Europa vol augmentar aquestes bones sensacions a Segona Federació aconseguint una victòria més. Dissabte s’enfrontarà a l’Andratx, equip que està tan sols una posició per sota dels graciencs.

L’Andratx, el botxí de l’Europa fa dos anys

Aquest partit enfrontarà dos equips que han pujat fa poc. L’Andratx va empatar els dos primers partits de la temporada, contra el València Mestalla i el Penya Independent. L’últim enfrontament el va guanyar a casa del Cerdanyola, triomf que el situa en cinquena posició amb cinc punts, un menys que l’Europa. L’última vegada que es van enfrontar aquests dos equips la balança es va decantar clarament cap als balears per 4-1. Així es va certificar el descens dels graciencs a Tercera Federació fa dues temporades. Ara, mallorquins i barcelonins buscaran una victòria que els permeti continuar entre els primers classificats.