El derbi de la ciutat de Barcelona ha començat amb un ambient digne dels millors partits. És el primer cop a la història on es podrà viure el derbi entre l’Europa i el Sant Andreu a Segona RFEF i el Nou Sardenya s’ha omplert de gom a gom. Els jugadors dels dos conjunts, han saltat al camp amb un ambient espectacular, on els aficionats dels dos equips s’han fet veure a la graderia amb les lones desplegades.

L’afició escapulada omple el Nou Sardenya

La taquilla del Nou Sardenya ha penjat el cartell de “sold-out” una hora abans del derbi, amb totes les localitats venudes. Tothom del barri s’ha volgut apropar a gaudir d’un derbi que ja s’ha convertit en un dels més importants de la ciutat. En el moment que els jugadors han saltat al terreny de joc, l’afició de l’Europa, coneguda com els escapulats, han desplegat una gran lona en què es podia llegir: “Per principis, per tradició, europeisme”, acompanyada de l’escut de l’equip.

Els aficionats del Sant Andreu es fan escoltar

L’Europa només ha cedit 600 entrades pels seguidors andreuencs, que de fet, es van esgotar molt ràpid. Tot i ser minoria, en la sortida dels seus jugadors al terreny de joc s’han fet escoltar desplegant una gran lona en què es podia llegir: “Per tu. Segaria tota cadena per veure’t jugar.”

El derbi: Europa i Sant Andreu disputen un derbi emocionant
Primer cop que els dos equips es troben a la Segona RFEF