L’Europa s’ha imposat en el derbi contra el Sant Andreu per 3 a 0 en el primer partit que enfrontava els dos equips a la Segona RFEF. Els gols de Mario Domingo, Adri Gené i Pablo Servetti han significat el triomf dels escapulats davant els quadribarrats.

L’Europa s’avança a la primera part

La primera ocasió del partit ha estat per al Sant Andreu. Albertito, al minut 4, ha rematat de cap una pilota que ha marxat per sobre el travesser. L’Europa ha reaccionat amb una centrada des de la dreta que no ha trobat rematador.

Al primer quart d’hora ha arribat una de les ocasions més clares del tram inicial del partit. Albertito ha controlat una pilota dins l’àrea i el seu xut l’ha rebutjat Marc Vito. La pilota ha arribat a Ernest Forgas, que ha xutat desviat per poc. I sis minuts més tard ha estat Albertito qui ha tingut la millor amb un xut que s’ha estavellat al pal.

El partit anava d’una àrea a l’altra. I a la mitja hora (minut 28) ha arribat el gol de l’Europa. Àlex Pla ha picat la pilota per sobre de la defensa per Aliaga. El jugador escapulat ha tingut un mà a mà amb el porter andreuenc, Jaime, qui ha refusat però el rebo ha arribat a Mario Domingo, que ha fet l’1 a 0. El gol ha esperonat l’Europa, i dos minuts més tard Adri Gené ha tingut el gol amb un xut que ha sortit arran de l’escaire de la porteria quadribarrada.

Els jugadors de l’Europa han continuat buscant un segon gol abans del descans. Al minut 38, Àlex Pla ha fet lluir Jaime per evitar el 2 a 0.

Dos gols més de l’Europa, a la segona part

Després del descans, el Sant Andreu ha sortit a buscar l’empat. Les primeres ocasions de gol han estat quadribarrades. Al minut 49, Forgas ha estat a punt de rematar una bona centrada de Josu. I tres minuts més tard, l’àrbitre ha anul·lat dels quadribarrats per fora de joc de Méndez en el moment de la centrada.

L’equip de Xavi Molist insistia, però l’Europa ho ha aprofitat. Al minut 61, Adri Gené ha rebut una assistència de Àlex Pla i s’ha plantat tot sol davant Jaime per fer el 2 a 0. Els jugadors quadribarrats han quedat molt tocats amb el gol i bona mostra ha estat al minut 70, quan Servetti ha fet el 3 a 0 davant l’alegria dels seguidors de l’Europa, que avui han omplert les graderies del Nou Sardenya amb 3.840 espectadors.

Amb el partit gairebé decidit, l’Europa ha fet un plantejament més conservador, mentre que el Sant Andreu ha intentat fer algun gol, però sense cap èxit. Al final, victòria escapulada en el derbi per 3 a 0.