Barça Champions

El Barça ha golejat l‘Anvers en el debut a la Champions a l’estadi de Montjuïc. Els homes entrenats per Xavi Hernández s’han imposat per 5 a 0 amb gols de Joao Félix, Lewandowski i Bateille (pp) a la primera part i Gavi i el segon de Joao Félix a la segona. A més a més, Lamine Yamal s’ha convertit en el blaugrana més jove a debutar a la màxima competició europea.

Festival blaugrana a la primera part

Els belgues han començat sense complexos i demostrant criteri a l’hora de controlar la possessió de la pilota. El Barça, però, ha obert la llauna en la primera ocasió clara que ha tingut. Una bona acció col·lectiva de combinacions perquè Joao Félix defineixi a la perfecció per fer l’1 a 0. El portuguès ha continuat amb el seu estat de gràcia i vuit minuts després ha col·locat una pilota centrada perquè Lewandowski rematés a plaer per marcar el 2 a 0. El festival blaugrana ha continuat amb el 3 a 0 de Raphinha en el minut 21 després que el defensa belga Jelle Bataille desviés la pilota.

Segona part

A la represa, el Barça ha continuat amb la mateixa intensitat i Gavi ha fet el 4 a 0 després d’un xut potent en una pilota mora dins l’àrea. En el minut 65, una centrada mil·limètrica de Raphinha ha permès a Joao Félix fer amb el cap el seu segon gol i el 5 a 0 definitiu.