L’Europa ha guanyat el Granollers per 2 a 1. Una victòria que fa que sigui tercer a la classificació, per tant, en posicions de play-off d’ascens a Segona Divisió B. Sergi Pastells, que ha estat expulsat, i Jordi Cano, que ha fet un gol espectacular, han estat els golejadors escapulats.

Sergi Pastells, gol i expulsió

L’Europa ha sortit intens i buscant la porteria contrària i ràpidament ha tingut premi al seu domini. En el minut 9 Sergi Pastells ha fet l’1 a 0, després de superar Sergio Fernández. A partir d’aquí, el partit ha entrat en una fase sense un dominador clar i sense ocasions clares. Tot plegat ha canviat a la mitja hora de joc amb dues oportunitats, una per a cada equip. El Granollers ha estat a punt d’empatar amb un xut de Pau Darbra, que Priego ha rebutjat i Alejandro Muñoz no ha pogut acabar de definir. I en la jugada següent han estat els escapulats els qui haurien pogut fer el segon, però la rematada de Jordi Cano l’ha salvat la defensa visitant sobre la línia de gol. Abans del descans Sergi Pastells ha estat expulsat, després de veure la segona targeta groga, per tant, l’Europa ha jugat 50 minuts en inferioritat númerica.

Jordi Cano marca un gol espectacular

La segona part ha començat amb l’Europa ben col·locat en defensa i esperant la seva oportunitat al contraatac i la primera ocasió ha arribat ben aviat. Cavalcada de Guti per la banda esquerra que ha acabat amb un xut massa creuat del lateral. El Granollers s’ha volcat a la porteria gracienca i, per tant, ha deixat espais en defensa, espais que ha aprofitat perfectament l’equip de David Vilajoana. Jordi Cano ha signat el 2 a 0, després d’una jugada individual espectacular, ja que s’ha recorregut gairebé tot el camp en solitari. Els del Vallés no s’han rendit i ha estat Marc Priego amb una molt bona mà, qui ha salvat la rematada d’Oriol Molins.  El Granollers ha seguit insistint i ha retallat diferències de penal. Pau Darbra ha fet el 2 a 1 i, per tant, posava emoció als últims minuts de partit. Els vallesans han buscat l’empat i han estat a punt d’aconseguir-lo, però Marc Priego, que ha fet un gran partit, ha salvat el seu equip. L’Europa hauria pogut fer el tercer mitjançant Joel Jorquera, però e seu xut ha anat al pal.