L'Espanyol empata al camp del Llevant
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut davant la Reial Societat per 4 a 1. D’aquesta manera les blanc-i-blaves continuen a la cua de la classificació, després de 18 jornades no han guanyat cap partit.

Nahikari obre el marcador

La Reial Societat ha sortit dominant i generant perill, però l’Espanyol s’ha defensat amb ordre. La insistència de les basques ha tingut premi superada la mitja hora de joc, quan Nahikari, de cap, ha marcat l’1 a 0. Les blanc-i-blaves hi han reaccionat i han estat a punt d’aconseguir l’empat amb un xut de Julve, que no ha pogut superar Nanclares. Abans del descans, però, la Reial hauria pogut marcar el segon, però la rematada de Cardona s’ha estavellat al pal.

L’Espanyol frega l’empat, però acaba perdent

La segona part ha començat de la pitjor manera possible per als interessos de l’equip Jordi Ferrón, ja que en el minut 50 Mendoza ha fet el 2 a 0 a la sortida d’un córner. L’Espanyol no s’ha enfonsat i ha pogut retallar diferències en el minut 71, quan Raiza de cap ha marcat el 2 a 1. Amb el gol, les blanc-i-blaves han agafat moral i Kenni ha estat a punt de fer l’empat, però Nanclares ha salvat. La Reial ha sentenciat el partit en el minut 86, quan Cecilia ha fet el 3 a 1.  Just abans del xiulet final, les basques han fet el 4 a 1 gràcies a Bárbara.