L’Europa ha guanyat clarament per 5 a 2 el Castelldefels en el partit corresponent a la desena jornada de la Tercera Divisió.

L’Europa domina la primera part

El partit ha començat amb un Europa que ha dominat el joc i que no ha deixat que el Castelldefels arribés a la porteria de Marc Priego. Abans del quart d’hora, en un llançament de córner de Jordi Cano ha arribat el gol d’Alberto González, que ha rematat al primer pal. El segon dels graciencs ha estat al minut 37: Uri ha agafat una pilota en camp propi i ha fet una passada llarga per David Jiménez, que ha fet la centrada, el rebuig de la defensa ha estat defectuós i Xavi Prats ha arribat de la segona línia i amb un xut ras ha superat el porter del Castelldefels. Amb 2  a 0 s’ha arribat al descans.

Els de David Vilajoana sentencien

La segona part ha començat amb un Castelldefels de Miki Carrillo més intens i creant perill. Alberto González ha fet mans dins l’àrea i l’àrbitre Joel Luceño ha assenyalat penal. Peke ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima. Però quan l’Europa ha patit més, ha caigut el tercer gol escapulat. El porter Marc Priego ha tret la pilota de la porteria, Gabi López ha pentinat la pilota al mig del camp i Jordi Cano ha controlat i ha fet una jugada individual per la banda esquerra fins a la línia de fons. El petit dels Cano ha centrat, i Gabi López ha fet el gol amb una rematada de cap. Uri ha penjat la pilota dins l’àrea i li ha caigut a Josa, que ha centrat al segon pal perquè Jordi Cano absolutament sol hagi fet el quart. Cano no ha celebrat el gol pel seu passat al Castelldefels. Els del Baix Llobregat han marcat el segon; Sergi Gestí n’ha estat l’autor. Finalment, l’Europa ha fet el cinquè, de nou Jordi Cano ha marcat. Victòria escapulada per 5 a 2.