La UE Sant Andreu aconsegueix la victòria en l’últim sospir del partit amb un gol d’Elhadji Baldeh al minut 92 per desfer-se del líder, la Pobla de Mafumet, i colar-se a la zona de play-off amb un 1 a 0 en partit corresponent a la desena jornada del grup cinquè de la Tercera Divisió. Els andreuencs han estat l’equip més actiu del primer temps, sobretot en una recta final en què han arribat bastantes vegades a la porteria contrària. Després d’una segona meitat amb molt poc moviment, els andreuencs han aconseguit el premi del gol en una de les últimes accions de l’enfrontament.

El Sant Andreu, de menys a més

Inici gris i ensopit entre dos equips sense presència ofensiva en els primers compassos de l’enfrontament. La falta de recursos, la poca imaginació per connectar amb els davanters i la manca d’habilitat per finalitzar les jugades han condemnat el partit a una disputa poc vistosa i travada al mig del camp. Els homes de Mikel Azparren han tingut dificultats per arribar amb garanties a la porteria rival, un pèl endormiscats fins a la recta final del primer temps en què, per fi, s’han espolsat la son de les orelles. Els andreuencs han recuperat la producció ofensiva a través del contraatac, hàbils a l’esquena de la defensa i poderosos amb metres per córrer al davant, però els ha faltat un punt de lluïssor a la definició, sempre erràtics en el remat en una primera meitat que ha acabat amb empat a 0.

Gol “in extremis”

Novament, a la represa les ocasions de gol i el perill no han fet acte de presència. Tant el Sant Andreu com la Pobla de Mafumet han tingut moltes dificultats per generar jugades d’atac en condicions, poc enginyosos a la zona de definició, superats sempre per la solvència de les defenses. Amb el pas dels minuts, l’empat a 0 ha propiciat la pressa i el neguit dels equips que, intranquils amb el resultat, han pujat una marxa per provar de decantar la balança a favor seu. Quan semblava que es repartirien els punts, però, ha aparegut el sempre complidor davanter andreuenc Elhadji Baldeh per trencar amb la igualtat al minut 92, després d’una gran cavalcada amb detall de qualitat inclòs per superar el porter amb un regat i fer l’1 a 0 a plaer.