El Lima Horta segueix líder

El Lima Horta ratifica el bon inici de temporada amb una nova victòria a la pista del Citylift GEiEG Uni Girona per 49 a 68 a la quarta jornada de la Lliga femenina 2. Les de Barcelona no han perdut cap partit i són al capdamunt de la classificació amb un ple de victòries a la butxaca. L’equip de Sergio Manzano ha suat a la primera meitat, però ha deixat el partit vist per a sentència en dos darrers quarts en què s’ha mostrat intractable.

Les gironines no es despengen

El Lima Horta ha començat el partit encertat de cara a cistella, i ha estat més actiu que les locals en els primers compassos de l’enfrontament. La diferència de potencial s’ha traduït a l’electrònic a mesura que han avançat els minuts, i les de Barcelona han ampliat l’avantatge per posar-se 12 a 21. La llosa d’11 punts, però, no ha incomodat un GEiEG entestat a no despenjar-se, que no ha abaixat els braços i ha millorat en el segon quart per escurçar la distància i marxar al descans amb un ajustat 33 a 38.

La sentència ha arribat a la segona meitat

La recuperació gironina, però, ha estat un miratge. El GEiEG ha anat a menys, minvat pel potencial d’un Lima Horta que no ha deixat anar el timó en els dos darrers quarts i ha liderat el partit des de l’anotació. Les de Barcelona han obert una escletxa de nou punts per posar-se 43 a 52 i ho han rematat en un últim quart en què les gironines amb prou feines han tingut protagonisme. L’equip de Sergio Manzano ha fet 10 punts més que les rivals i finalment ha aconseguit la quarta victòria en quatre jornades per 49 a 68.