El Badalona ha aconseguit el primer triomf de la temporada després de superar l’Espanyol B per 1 a 2. El conjunt blanc-i-blau s’ha avançat tot just començar la segona meitat gràcies a un gol de Nico Melamed. Els jugadors de Manolo González han aconseguit capgirar el marcador després de l’expulsió de Kevin Soni. Valentín i Chema Moreno han estat els autors dels gols de la remuntada escapulada.

Primera part dominada pel Badalona

Durant el primer temps, el Badalona ha pressionat més l’Espanyol i ha tingut més ocasions de gol gràcies a la fragilitat defensiva del conjunt dirigit per José Aurelio Gay. Els blanc-i-blaus han controlat més el joc i, per això, han tingut més possessió que l’equip badaloní, però sense gaire perill. L’excepció ha estat una rematada de Kevin Soni sol davant la porteria rival que ha enviat fregant el pal. El Badalona ha tingut una de Robusté de cap i una doble ocasió de Chema Moreno i Cris Montes, que ha xutat al pal.

Remuntada escapulada a la segona part

La segona meitat ha estat semblant a la primera; el Badalona continuava arribant a l’àrea espanyolista, però sense materialitzar cap oportunitat. Al minut 60 ha arribat el gol local que ha fet Nico.  La polèmica s’ha creat quan el col·legiat ha expulsat Kevin Soni per doble amonestació, una falta molt discutida per l’equip blanc-i-blau.

Espanyol B-Badalona Segona b 2019-2020 expulsió Kevin Soni

El conjunt badaloní ha aconseguit capgirar el marcador. Al minut 77, Valentín ha fet l’empat a un amb una rematada precisa. Els de Manolo González ha continuat atacant i ha buscat el triomf. En el temps afegit, els escapulats han acabat remuntant el partit amb un gol de Chema Moreno.