El Reial Club de Polo no ha pogut revalidar el títol de campions de Lliga després de perdre amb el Club Egara per 2 a 1 en la final 4 disputada a Terrassa. Els egarencs han aixecat el quinzè títol de la seva història.

Mario Fernández, a la primera part

El partit entre els polistes i el Club Egara ha estat molt igualat, sobretot en la primera part. Però si cal destacar un nom aquest no és altre que el de Mario Fernández. El porter polista ha estat decisiu amb tres aturades consecutives i demostrant un gran estat de forma, tal com va fer en semifinals davant el Club de Campo.

Quico Cortés, a la segona

Després del descans han arribat els gols del Club Egara. Pau Quemada i Pepe Romeu han posat per endavant als egarencs. Un resultat que convidava a l’optimisme dels seguidors locals que han omplert el Pla del Bon Aire. El Polo no s’ha rendit. I ha anat a buscar el gol que els donés alguna opció d’empatar el partit. Però en aquest moment ha aparegut Quico Cortés. El porter de l’Egara ha aturat dos penals córner a l’últim quart.

Tot i això, l’equip de García Cuenca ha continuat buscant el gol. I finalment David Alegre ha aconseguit marcar l’1 a 2. Al final, aquest ha estat el resultat definitiu i per tant, el Club Egara és el nou campió de la Divisió d’Honor d’hoquei herba masculí.