Esteban Granero

ha estat el protagonista aquest dimarts a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El jugador de l’Espanyol ha parlat del moment de l’equip, de l’afició i de les sensacions que té de cara a aquest dijous, quan els blanc-i-blaus debutaran a la fase de grups de l’Europa League contra el Ferencvaros.

Esteban Granero, convençut que estan en un bon moment

El migcampista ha valorat la situació actual de l’equip. Ha dit que creu que “estem molt a prop d’un nivell que ens permetrà gaudir en el camp més del que ho estem fent”. A més, també molt a prop “d’un nivell que a la gent li entusiasmarà”. Seguint amb les sensacions que pot tenir l’aficionat. Ha explicat que “crec que la gent està molt satisfeta”, ja que l’equip jugarà aquest dijous a Europa després de 12 anys i, que a més, “té confiança en nosaltres i ara nosaltres els hi hem de tornar”.

També ha parlat de com arriba l’equip de cara el partit de dijous. Assegura que “estem preparats físicament per competir cada tres dies”. Granero ha dit que “a més de tenir la mateixa il·lusió de l’afició també tenim responsabilitat” pensant en el debut de dijous a la fase de grups de l’Europa League.