Antoine Griezzman
@FCBarcelona_cat

El FC Barcelona podria ser sancionat amb un partit a porta tancada si el Comitè de Competició tira endavant la proposta feta pel jutge instructor del ‘cas Griezmann’. Segons el diari ‘El Mundo’, el jutge Juantxo Landaberea demana una multa de 300 euros, però admet que degut a la poca quantitat, l’alternativa seria tancar l’estadi blaugrana.

El cas Griezmann

Aquest estiu el fitxatge d’Antoine Griezmann ha estat envoltat per la polèmica. Un cop el Barça va fer oficial la incorporació del jugador, l’Atlètic de Madrid va denunciar que la directiva blaugrana va negociar amb el francès quan aquest encara tenia contracte amb els matalassers.

Segons la informació d”El Mundo’, el jutge del cas Juantxo Landaberea considera que s’han d’aplicar els articles 88 i 126 del Codi Disciplinari de la Reial Federació Espanyola de Futbol i que estan relacionats amb l’article 143 del Reglament General de la RFEF.

Segons aquests articles, la sanció hauria de ser de 300 euros, però el jutge considera que tenint en compte la poca quantitat de la mateixa, el més adient seria castigar el club blaugrana amb un partit a porta tancada.  De fet, segons el diari ‘El Mundo’, Juantxo Landaberea considera provat que les negociacions entre el Barça i Griezmann van tenir lloc quan el jugador encara tenia contracte amb l’Atlètic de Madrid.

El jutge ja ha comunicat als dos clubs la seva resolució i ara tot queda a l’espera d’una nova reunió del Comitè de Competició que és qui acabarà decidint la sanció definitiva.