Sorteig de les finals de la Danone Nations Cup

La Danone Nations Cup i LaLiga segueixen anant de la mà i han renovat la seva aliança per la promoció del futbol base i els valors de l’esport entre els més petits. Durant la signatura de l’acord també s’ha fet el sorteig dels grups de la final mundial de la DNC, que es jugarà el dissabte 12 d’octubre al RCDE Stadium.

Danone Nations Cup, el “Mundial aleví”

Els 56 equips, que jugaran la final mundial de la Danone Nations Cup, ja coneixen els rivals que tindran a la fase de grups. El dissabte 12 d’octubre al camp de l’Espanyol es coneixeran els campions mundial alevins de l’any 2018 i també del 2019. Coincidint amb el centenari de Danone, que es va fundar l’any 1919 a Barcelona, per primera vegada les finals es jugaran a la ciutat.

Les finals de 2018

El Betis serà l’equip que representarà Espanya en la final masculina de 2018 i s’enfrontarà a Holanda, Romania, el Marroc i la Xina. L’equip que representarà la selecció espanyola en la final femenina serà l’Atlètic de Madrid i tindrà com a rivals el Brasil, actual campió, Alemanya i Itàlia.

Les finals de 2019

Pel que fa a les finals del 2019, el Vila-real serà l’equip masculí que jugarà representant el combinat estatal i s’enfrontarà a Bulgària, França, el Senegal i la Xina. En categoria femenina serà l’Espanyol aleví qui representarà la selecció espanyola i jugarà contra l’Argentina, Anglaterra i l’Uruguai.

En definitiva, més de 700 nens i nenes que representen 27 països jugaran la gran final del “Mundial aleví”. Aquest serà el tercer anys que la Danone Nations Cup disputarà una final de Mundial femenina, demostrant d’aquesta manera el compromís de Danone amb el futbol femení.