Sique Rodríguez

, cap d’esports de la Cadena SER a Catalunya, ha estat contundent aquest migdia en el programa d’aquesta casa ‘La porteria’. El periodista ha afirmat que “a Bojan alguns companys li van fer mòbing”.

Sique Rodríguez i la situació de Bojan

Bojan va debutar amb el Barça l’any 2007

amb Frank Rijkaard. El de Linyola s’havia afartat de marcar amb les categories inferiors i va tenir un gran irrupció al primer equip, però després no va acabar de triomfar. De fet, Sique Rodríguez també ha dit que “Bojan va irrompre en un equip que estava en descomposició i això el va acabar matant”.

L’eclosió d’Ansu Fati ha comportat algunes comparacions amb Bojan Krkic. Els dos van debutar amb el Barça molt joves i també van marcar molt aviat amb el primer equip. Fati va treure l’honor a Bojan de ser el golejador més jove de la història del Barça. El davanter de Linyola va debutar amb el primer equip el 24 d’abril del 2007 en un partit amistós contra l’Al-Ahly. El seu debut en partit oficial va arribar el 16 de setembre al camp de l’Osasuna i el seu primer gol en partit oficial va ser el 21 d’octubre del 2007 al camp del Vila-real, amb 17 anys i un mes.