Gol de Raphinha

Raphinha va ser un dels jugadors decisius en la victòria del Barça al camp de l’Osasuna, el Sadar. I bona part d’aquesta bona imatge és el golàs que va marcar i que va servir per igualar el gol inicial de David García. Un gol de bandera, que va aconseguir després d’una passada estratosfèrica de Frenkie de Jong.

El més curiós és que Raphinha es va copiar a si mateix, ja que aquest mateix gol el va anotar fa poc més d’un mes en el partit amistós que va disputar la selecció del Brasil amb la de Tunísia.

El segon gol de Raphinha amb el Barça aquesta temporada

Raphinha, amb el gol del partit al camp de l’Osasuna, en suma dos aquesta temporada, i tots dos els ha marcat de cap. En el cas del Sadar, l’extrem blaugrana va veure que el porter navarrès Aitor Fernández estava més avançat i es va moure a la perfecció, sense caure en el fora de joc, per llegir molt bé la passada estratosfèrica de Frenkie de Jong que va culminar amb un golàs de cap.

El gol ja l’havia repetit a finals del mes de setembre, en el partit amistós que va enfrontar la selecció del Brasil amb Tunísia. Era el primer del partit, en un duel entre brasilers i tunisians en el qual el jugador blaugrana va marcar-ne encara un més. En el gol amb el Brasil, la centrada va ser de l’exmadridista Casemiro i la pilota no li va arribar tan col·locada, però la rematada de cap de Raphinha va ser impecable. L’amistós va acabar amb una golejada del Brasil per 5 a 1.

Raphinha, un dels jugadors que reclama més minuts

Raphinha va signar una molt bona actuació contra l’Osasuna i és que el jugador reclama, des de fa dies, més oportunitats al tècnic Xavi Hernández. El brasiler espera comptar més per l’entrenador i acumular minuts. Sens dubte, el futbolista té molta qualitat individual i ho està demostrant en les darreres actuacions, en les quals ha millorat el seu rendiment.

De moment, Raphinha ha aparegut en 13 partits, però només en sis com a titular. Ha jugat un total de 567 minuts, ha protagonitzat un total de 21 xuts a porteria i ha aconseguit dos gols, tots dos de cap. Ha completat, també, dues assistències.