Chadi Riad ha estat el nou debutant amb el primer equip del Barça a l’era Xavi Hernández. El central marroquí va substituir Pedri a l’Osasuna-Barça al minut 89, quan el marcador estava a favor dels culers per 1 gol a 2. El jugador del Barça Atlètic, que ja va estar convocat amb el primer equip contra el Celta i Almeria, es consolida com el setè debutant amb Xavi Hernández com a tècnic culer. Chadi Riad va ser capaç d’aguantar el resultat en els pocs minuts que va disputar, emportant-se cap a Barcelona els tres punts i arribant a l’aturada del Mundial de Qatar com a líders de Lliga.

Llàgrimes i agraïments després del seu debut

Chadi Riad ha agraït la confiança de Xavi Hernández per fer-lo debutar i s’ha mostrat sentimental per haver complert un somni: “Vaig sentir molta alegria, molta emoció, ja que és una cosa que fa que somio des que era petit“.

Un cop finalitzat el partit, els seus companys d’equip el van felicitar i li van donar l’enhorabona per aquest pas endavant en la seva carrera futbolística. El central no va ser capaç de contenir les llàgrimes: “Em van donar l’enhorabona i vaig plorar de l’emoció, perquè és una cosa que fa que treballo molt temps”.