El Catalunya ha perdut davant el Terrassa per 6 a 14. D’aquesta manera el conjunt barceloní, que juga en el grup per guanyar el títol de lliga, continua últim a la classificació sense cap victòria.

El Terrassa trenca el partit en el segon quart

El Terrassa ha començat dominant i s’ha escapat amb un 0 a 2 en el marcador, però un penal transformat per Berta Pascual ha fet que el primer quart acabés amb un 1 a 2. Les egarenques han estat molt superiors en el segon període. Encertades en atac i molt sòlides defensivament han clavat un parcial de 0 a 3, que ha encarrilat el partit. Berta Pascual ha tornat a marcar per les barcelonines, però al descans el marcador ha estat clarament favorable al Terrassa, 4 a 8.

El Catalunya ho intenta, però no pot

A la tornada dels vestidors el Catalunya ha intentat retallar diferències i així mantenir les esperances de donar la sorpresa i endur-se el partit, però les egarenques no els han deixat espai i s’han imposat amb un parcial d’1 a 2, que ha deixat el partit més que sentenciat, 6 a 11. En l’últim i definitiu quart la portera de les barcelonines, Anna Horvath, ha tornat brillar, però no ha pogut fer res per aturar l’atac egarenc. Al final 6 a 14 i victòria clara del Terrassa.

La propera jornada, la 14a, es disputarà dissabte 17 d’abril i el Cata visitarà la piscina del Mataró.