Espanyol

L’Espanyol ha sumat una victòria important al camp de l’Eibar. Les blanc-i-blaves s’han imposat per 0 a 1 i trenquen una ratxa de cinc derrotes consecutives. Un gol de Lombi a la primera part ha donat els tres punts a les de Rubén Casado, que surten de les places de descens.

Lombi avança l’Espanyol

L’Espanyol ha saltat al camp de l’Eibar amb una samarreta commerativa dels 50 anys que aquest diumenge fa la secció. Un cop amb la pilota en moviment, les locals han dominat els primers minuts, però han estat les blanc-i-blaves les primeres a generar perill. La primera a provar sort ha estat Lombi, però el xut ha sortit desviat. Després ha estat Vanegas qui des de la frontal ha estat a punt de marcar. Aquestes dues ocasions han fet reaccionar les basques i Arene ha fet lluir Vani. Just abans de la mitja hora ha estat Thembi qui ha estat a punt d’avançar l’Eibar. Han continuat les alternatives i l’Espanyol ha estat més encertat, ja que Lombi ha fet pujar el 0 a 1 en el minut 34. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Les blanc-i-blaves resisteixen

La segona part ha començat amb un xut de falta alt d’Aida per a les locals. L’Espanyol, però, no s’ha arronsat, i Nicart, de cap, ha obligat a intervenir a la portera basca, Malena. Les blanc-i-blaves han buscat el segon i Modin, de cap, ha tornat a fer que Malena salvés el gol. Després d’aquestes dues oportunitats el partit ha entrat en una fase de molt de joc al mig del camp i sense oportunitats. En els últims minuts, l’Eibar ha buscat insistentment el gol de l’empat, però les de Rubén Casado s’han defensat amb ordre i han aconseguit sumar tres punts importantíssims.