L’Atlètic-Barceloneta i el Club Natació Barcelona han empatat a sis en un duel vibrant i molt igualat. Els mariners, que acabaven de guanyar els cenebistes a la final de la Copa del Rei en el seu darrer enfrontament, aquest cop no han pogut repetir victòria, en aquest cas, en la 12a jornada de la segona fase de la lliga.

El Barcelona no li posa fàcil a l’Atlètic-Barceloneta

Bon inici de partit dels de Chus Martín, dominant en defensa i efectius en atac. Tot i això, els de Victor González no s’han deixat anar en el partit i han acabat el primer quart amb un igualat 2 a 1 a favor del CNAB. La mateixa dinàmica s’ha mantingut en el segon quart. El Barcelona ha continuat posant reptes a l’Atlètic-Barceloneta i amb un parcial d’1 a 2 a favor dels cenebistes ha fet que s’hagi arribat al descans amb un empat a tres.

El Barcelona aconsegueix l’empat

Tercer quart de duel de porters. Molt bones actuacions tant per part del porter mariner, Pinedo, com del porter cenebista, Unai Aguirre, que han parat totes les ocasions que hi ha hagut en els primers quatre minuts. A les acaballes, però, el conjunt mariner ha aconseguit fer dos gols per anar-se’n a l’últim període amb un 5 a 3 a favor. El darrer quart ha estat decisiu per determinar el resultat. Els cenebistes han començat molt concentrats i tot i que han rebut el sisè gol mariner, han seguit intensos fins que han aconseguit posar l’empat a sis al marcador a falta de tres minuts pel final.

Unai Aguirre, el porter del CNB, ha estat nomenat MVP del partit per la seva gran actuació sota pals.