Barça femeni
@Rayofemenino

El Barça continua amb pas ferm a la Lliga. Les jugadores de Lluís Cortés s’han imposat al Rayo Vallecano per 0 a 4, amb gols de Crnogorcevic, Oshoala, Hamraoui i Martens. Les blaugrana continuen líders, comptant els seus partits per victòries, i ara ja tenen la mirada centrada en l’eliminatòria de Champions davant el Manchester City del pròxim dimecres 24 de març.

Per la via ràpida

El Barça ha sortit al terreny de joc amb una samarreta de suport a Andrea Falcon, intervinguda del genoll dret aquest divendres. Jana Fernández ha gaudit de la primera titularitat amb l’equip blaugrana a la Lliga. El Barça, amb un monòleg de pilota, ha entrat al partit buscant amb insistència la porteria del Rayo, defensada per Patricia Larqué. Després de diverses accions de perill, ha arribat el gol del Barça. Al minut 14, Crnogorcevic ha aprofitat una bona jugada col·lectiva entre Alèxia Putellas i Oshoala per enviar la pilota al fons de la xarxa i marcar el primer per a les blaugrana. A partir d’aquí, les de Lluís Cortés han seguit atacant i buscant ampliar distàncies. Al minut 31, Oshoala, amb una bona cursa a l’espai, ha definit a la perfecció per establir el 0 a 2. El partit ha entrat en una fase de contenció i les ocasions de perill s’han anat esvaint.

@FCBfemeni

Sentència blaugrana

Quan només s’havien disputat 10 minuts de la segona part, ha arribat la sentència per part del Barça. Keira Hamraoui ha signat un autèntic golàs des de la frontal de l’àrea per marcar el 0 a 3. Es tracta del tercer gol de la francesa aquesta temporada. El Rayo ha tingut una bona acció per retallar distàncies. Al minut 66, Iris ha driblat Sandra Paños, però el seu xut ha marxat al lateral de la xarxa. A l’altre porteria, al minut 75, Aitana Bonmatí ha buscat el quart amb un gran xut, però Patricia Larqué l’ha aturat magistralment. Qui si que ha trobat el quart gol blaugrana ha estat Lieke Martens al minut 88. L’holandesa ha aprofitat una bona assistència de Hansen per marcar a plaer. Amb aquest resultat les blaugrana continuen líders i ja tenen la mirada en la competició europea.