Després del partit contra el Vila-real, l’Espanyol ha començat a preparar el matx de l’Europa League contra el Ludogorets, que es disputarà el 24 d’octubre a les 18.55 h, a Bulgària.

La Lliga, de moment, aparcada

Durant la sessió d’entrenament hem pogut veure els jugadors de l’Espanyol amb la preocupació lògica després d’una derrota, en aquest cas contra el Vila-real, però també sent conscients que la imatge que va mostrar l’equip contra el conjunt de la Plana va ser de les millors aquesta temporada.

Els pericos, que han fet part de l’entrenament al gimnàs de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, del qual s’han pogut veure algunes imatges, ara té la mirada posada en Bulgària. El pròxim partit dels blanc-i-blaus serà dijous davant el Ludogorets a l’Europa League.

El missatge de Naldo

Després de l’entrenament ha sortit en roda de premsa, Edinaldo Gomes “Naldo”. El defensa ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador a l’afició ja que considera que l’equip està capacitat per sortir de la situació i que “el més important ara és no tenir ansietat perquè no ens ajudarà.”