Els Sants no ha aconseguit la victòria davant el Granollers a la novena jornada del grup cinquè de la Tercera Divisió. Els del Vallès Oriental s’han endut els tres punts amb un contundent 0-3. El mal inici al començament de les dues meitats i l’expulsió de Guille han estat determinants per al Sants.

Mal inici dels locals

El sistema defensiu local s’ha vist sorprès pel plantejament del Granollers, que ha obert el camp i ha generat molt perill per fora. A partir del minut quinze el Sants ha aconseguit fer-se amb el domini del partit mitjançant possessions llargues. Tot i tenir el control del partit, els santsencs no han generat ocasions i s’han vist sorpresos amb els contraatacs dels visitants. L’expulsió de Guille al minut 40 per doble groga -la segona per tallar un atac prometedor- ha determinat al transcurs del partit. El marcador no s’ha mogut a la primera part.

El Granollers ha aprofitat la superioritat numérica

Al començament de la segona meitat el Sants ha encaixat el primer gol del partitMolins, que havia entrat des de la banqueta a la represa, ha materialitzat un bon contraatac. Els de Lossio s’han mantingut junts al seu camp i han buscat el gol mitjançant contraatacs. L’entrada al camp de Samu, davanter local, li ha donat més dinamisme a l’equip. Els riscos que ha pres el Sants han propiciat els gols del Granollers, que han atacat els espais lliures a l’esquena de la defensa. El davanter Albert ha marcat el 0-2 rematant una bona centrada des de l’esquerra. El 0-3 ha estat obra de Molins, que ha tancat el marcador amb un doblet.

Continua la ratxa negativa del Sants

És la sisena derrota consecutiva dels homes de Lossio, que porten 6 punts de 27 possibles. La setmana vinent buscaran els tres punts al camp del Vilassar, rival directe en la lluita per la permanència.