La Guineueta perd a Manlleu

La Guineueta ha tornat de la visita contra el Manlleu sense sumar cap punt. Els de Nou Barris es veien amb els tres punts fins que els locals han aconseguit l’empat en el minut 87 i la victòria en el temps afegit. Amb aquest marcador, la Guine suma vuit punts en set jornades, amb dues victòries, dos empats i tres derrotes.

Gol de falta d’Aldana

El partit ha començat amb intensitat, però sense cap equip dominador del joc. Els dos conjunts no han tingut ocasions clares de joc i no hi ha hagut cap xut entre els tres penals fins gairebé la mitja hora de joc. El 0 a 1 l’ha fet Javi Aldana, que ha avançat els visitants en el minut 30 gràcies a un llançament de falta directa des de molt lluny. El Manlleu ha hagut de fer un canvi obligat abans del descans. Kako ha marxat lesionat i el seu lloc l’ha ocupat Marc Bellido. A la mitja part s’ha arribat amb aquest marcador favorable als barcelonins.

El Manlleu remunta a la represa

A la segona meitat, el Manlleu ha tingut més possessió de la pilota i ha buscat el gol de l’empat amb insistència. Aitor ha entrat per Mixi per buscar més profunditat en l’atac local, fins que Raúl Campeyo ha aconseguit el gol de l’empat després d’un refús del porter Pacheco. Era el minut 87 i tot i que semblava que no hi havia temps per a res més, Abde ha aconseguit en l’afegit el 2 a 1 definitiu.