L’Espanyol B ha perdut contra el Sabadell per 3 a 1 en el partit corresponent a la novena jornada de la Segona Divisió B. Després de l’empat contra l’Olot en la darrera jornada, el filial suma nom´s una victòria en les darreres vuit jornades.

L’Espanyol B cau per un penal

El partit ha començat molt igualat però s’ha trencat al minut 27 quan l’àrbitre Miguel García Aceña ha assenyalat penal favorable al Sabadell. Manu Lanzarote ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima. Els de Jose Aurelio Gay han seguit treballant per buscar el gol, Kèvin Soni ho ha tingut a tocar amb un xut que ha sortit per sobre del travesser. Abans del descans Iago Indias ha vist la vermella directa i ha deixat el filial perico amb 10 jugadors. Amb l’avantatge del Sabadell per la mínima s’ha arribat al descans.

El filial ha buscat l’empat a la segona part

Malgrat jugar amb inferioritat l’Espanyol ha buscat l’empat però han estat els del Vallès Occidental els que han fet el segon. Adri Cuevas ha rebut dins l’àrea i d’un xut creuat ha superat el porter Adri López. Al minut 84, Moha Ezzarfani ha fet el gol perico en un llançament de falta que el porter arlequinat no ha pogut blocar. En el temps afegit el Sabadell ha fet el tercer gol, de nou Adri Cuevas. 3 a 1 i victòria dels arlequinats.