RCD Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut contra el Vila-real a l’RCDE Stadium. Un gol de Ekambi ha estat suficient perquè els de Castelló s’emportin la victòria en el debut de Pablo Machín a la banqueta blanc-i-blava. L’Espanyol encara no ha sumat cap punt al seu estadi.

El Vila-real obre el marcador

L’equip dels groguets han obert el marcador amb un 0-1 al minut 17 amb un gol de Toko Ekambi. La possessió de pilota ha estat molt igualada però amb un lleuger avantatge per al Vila-real. Ha estat la millor primera part dels blanc-i-blaus des de l’inici de la lliga, però segueixen sense tenir sort.

Tres punts per als groguets

L’Espanyol ha pressionat a la recerca de l’empat a la segona part, mentre que el Vila-real no ha aconseguit controlar el partit. Els de Calleja s’emporten el tres punts a la seva visita a l’RCD Stadium. Els blanc-i-blaus han mostrat signes positius, però els ha faltat encert en atac. Ara toca concentrar-se per al partit contra el Ludogorets en l’Europa League del proper dijous.

Lliga complicada

Tot i el debut del tècnic Pablo Machín i la millora en el joc, l’Espanyol es troba amb cinc punts a la classificació i en penúltima posició. Dels nou partits que porta, només ha aconseguit guanyar-ne un, de la resta de jornades n’ha empatat dos i n’ha perdut sis, fet que el situa en posicions de descens.