L’Espanyol B s’ha endut la victòria després de guanyar per 2-3 el Cerdanyola en una primera part amb moltes alternatives a les Fontetes. Gorjón, Gori i Javi Hernández han estat els autors dels gols per part del conjunt blanc-i-blau, mentre que Boris i Carlos han marcat per al Cerdanyola. Amb aquest triomf l’Espanyol B ocupa l’onzena posició amb 19 punts.

Partidàs a les Fontetes

El partit ha començat amb molt ritme per part dels dos equips, que han volgut deixar clares les seves intencions. L’Espanyol B ha colpejat primer per mediació de Gorjón, que amb un xut llunyà ha sorprès el porter del Cerdanyola. La reacció dels locals no s’ha fet esperar i han posat l‘1 a 1 un minut després del gol perico gràcies a una rematada perfecta de Boris Garrós després d’una falta lateral.

L’Espanyol B marxa amb el 2-3 a la mitja part

El conjunt blanc-i-blau s’ha refet amb rapidesa de l’empat del Cerdanyola i ha tornat a avançar-se amb una diana de Gori. L’atacant de l’Espanyol B ha fet l’1 a 2 amb un xut des de fora de l’àrea al qual no ha pogut respondre Àlex, que no ha estat encertat en cap dels dos gols. El partit ha continuat amb alternatives i l’equip vallesà ha tornat a igualar el partit amb un gol de Carlos a la sortida d’un córner. L’enfrontament no ha donat un respir i l’Espanyol B ha col·locat el 2-3 al marcador amb efecte immediat, després d’una gran jugada col·lectiva que ha finalitzat Javi Hernández.

Ocasions però cap gol a la segona

El Cerdanyola ha pressionat més a l’inici de la segona part, encara que l’Espanyol B ha creat perill amb una internada ràpida de Javi Hernández. Momoh ha tingut el 2-4, però ha fallat amb tot a favor davant d’Àlex. El conjunt visitant ha tornat a tenir el quart gol amb un xut de Gori dins l’àrea que ha marxat desviat en una ocasió d’or per a l’equip blanc-i-blau.

L’equip perico ha estat a punt de sentenciar el partit al minut 70, però Miguel ha enviat la rematada molt desviada per sobre de la porteria local. Finalment, el conjunt dirigit per Manolo González s’ha endut tres punts d’or a domicili per prendre aire en l’onzena posició amb 19 punts.