El Muntanyesa ha guanyat amb molta claredat (0-3) el Castelldefels en la seva visita als Canyars. Els de Raúl Paje han encarrilat el partit a la primera meitat amb dos gols als primers 12 minuts. Amb aquesta àmplia victòria, els grocs-i-negres se situen tercers i es consoliden a la zona play-off del grup 5 de Tercera RFEF.

El Muntanyesa comença com un tir i encarrila el partit a la primera part

El Muntanyesa ha començat amb molta intensitat als Canyars. Els grocs-i-negres han encarrilat ràpidament el partit amb un gol en un contraatac que Izuchi ha aprofitat per fer el 0-1 per al conjunt visitant. El Castelldefels no ha sabut reaccionar al primer gol de la Monta i els de Nou Barris han fet el segon en qüestió de minuts. Joaco ha aprofitat un rebot dins l’àrea al minut 12 per posar el 0-2 al marcador. Després dels dos gols de la Monta, el Castelldefels ha començat a reaccionar i s’ha apropat tímidament a la porteria d’Eric.

Els de Nou Barris controlen bé el resultat a la segona part

Si el Castelldefels tenia alguna esperança de remuntar el partit a la segona meitat, el Muntanyesa ha acabat amb les seves esperances. Al minut 52, Joaco ha aprofitat una bona centrada de Múrcia i ha fet el tercer per als de Nou Barris. A partir del tercer gol el partit ha entrat en una dinàmica lenta amb un Muntanyesa que s’ha trobat molt còmode amb els tres gols de distància sobre el Castelldefels. Al minut 85 Wilber ha pogut fer el quart per a la Monta, però ha fallat l’un contra un amb un xut que ha marxat massa creuat. Al minut 89, l’àrbitre del partit ha assenyalat un penal a favor del Muntanyesa per una mà del Castelldefels. Alarcón ha xutat el penal, però Antonell ha estat ràpid i l’ha aturat.