@uesantandreu

El Sant Andreu s’ha endut una victòria d’or a l’Estadi Antonio Puchades gràcies al gol de Pelegrín al minut 58 del partit. Amb aquest triomf, l’equip quadribarrat n’acumula tres de consecutius i es manté en la cinquena posició, que dona accés al play-off d’ascens, amb 26 punts.

Primera part descafeïnada

El Sant Andreu ha arrencat el partit amb molta personalitat i ha estat a punt de crear perill sobre la porteria del València Mestalla. L’equip local ha igualat les prestacions de l’equip de Xavi Molist i s’ha situat bé sobre la gespa, encara que no ha sigut capaç de crear cap oportunitat de veritable perill en la primera mitja hora de partit. La primera meitat no ha tingut ocasions clares per part de cap dels dos equips, que han optat per no prendre mal i no s’han desplegat ofensivament amb contundència.

Pelegrín avança el Sant Andreu

La segona part ha començat amb el primer gol del Sant Andreu al minut 58, després d’una rematada de Pelegrín a la sortida d’un córner. Nil Ruiz ha intentat evitar el 0-1 amb una intervenció en dos temps, però l’àrbitre ha considerat que la pilota ha traspassat la línia de gol completament. El València ha intentat respondre a través d’un llançament de falta de Rodrigues, però Jaime ha aturat amb solvència el xut. El Sant Andreu ha pogut posar el 0-2 en el marcador per mediació de Josu, encara que el seu xut ha marxat contra el lateral de la xarxa.

El València acaricia l’empat

El partit s’ha dinamitat amb el gol dels andreuencs, que han pogut sentenciar-lo amb l’ocasió de Josu, mentre que l’equip dirigit per Angulo ha avançat totes les línies per buscar l’empat. Joselu ha estat a punt de posar l’1 a 1 amb una centrada perillosa que ha xocat contra el pal, després de rebotar en la defensa del Sant Andreu. Els quadribarrats han optat per cuidar el gran resultat a favor en els últims minuts del partit i s’han endut tres punts molt importants per tercera jornada consecutiva.