L‘Espanyol B ha caigut en un partit molt complicat a la 30a jornada de la Segona Divisió B contra el líder, l’Atlètic Balears. Els blanc-i-blaus venien de dues victòries consecutives, davant el Barça B i el Conquense, però s’han trobat un rival molt dur i el resultat ha sigut advers, de 0-2.

Fins que la pressió ha aguantat

Els homes de David Gallego han sortit molt endollats, i amb la seva pressió han fet que el totpoderós conjunt insular no estigués còmode. Però, a mesura que ha anat passant el temps la pressió ha disminuït, i l’Atlètic Balears tancat a darrere ha esperat la seva oportunitat, que ha arribat al minut 44 de la primera part amb un gol de Marcos Jiménez.

Una segona meitat sense grans sobresalts

A la represa, no hi ha hagut gaire diferència respecte de la primera. Els blanc-i-blaus han intentat elevar el ritme, dominaven amb la possessió però sense gaire profunditat. Una situació que els de Javier Mandiola han sabut gestionar per controlar i minimitzar les concessions davant un adversari imprecís. Als últims instants de partit ha arribat la sentència, obra de Pedro Ortiz al minut 94.

Amb aquesta derrota l’Espanyol B s’allunya de les posicions de play-off, i trenca la ratxa de dos partits guanyats. De la seva banda, l’Atlètic Balears es manté líder i amplia a sis punts la distància amb el segon.