L’Espanyol B s’ha endut els tres punts després de guanyar còmodament per 4 a 0 un Conquense que ha aguantat tota la primera meitat però que ha patit l’efectivitat perica durant la segona.

Primera part, apagada

El partit ha començat amb molta intensitat però sense arribades clares. El domini ha estat dels homes de David Gallego, que han vist com l’àrbitre els anul·lava un gol al minut 15 per fora de joc de Campuzano. Tot i això, els locals han tingut el control i no han permès que el Conquense disposés de cap ocasió abans del descans.

L’efectivitat decideix el partit

La segona part ha tingut un altre color i les ocasions han començat a aparèixer. El Conquense ha disposat de la primera arribada però s’ha trobat amb una gran aturada d’Adri López que ha enviat la pilota a córner.

A partir d’aquí, el partit ha canviat de rumb i l’Espanyol B, utilitzant l’estratègia, s’ha posat per davant mitjançant un servei de cantonada que ha rematat Iago Indias al fons de la xarxa. Minuts després, el col·legiat andalús ha tornat a invalidar un gol, aquest cop dels visitants, per fora de joc d’Aguilera.

El Conquense ha perdonat i el filial blanc-i-blau ho ha aprofitat a la perfecció. Un doblet de Campuzano en escassos minuts i una gran jugada individual de Max Marcet a les acaballes del partit, han acabat de tancar la golejada perica.

Una recta final de temporada il·lusionant

Amb aquesta victòria l’Espanyol B suma ja 40 punts i deixa pràcticament materialitzada la permanència. Amb la il·lusió de poder lluitar fins al final per les posicions capdavanteres de la Lliga, l’equip de Gallego visitarà el pròxim cap de setmana el Miniestadi per disputar un derbi amb gust de play-off.