El Martinenc ha perdut amb claredat al camp d l’Ascó per 4 gols a 1. Els de Manel Moya, que venien d’empatar amb la Grama, un altre rival directe, veuen com la permanència comença a ser una quimera.

L’Ascó atropella els diables

Els vermells s’han vist superats des del començament per un Ascó que ha sortit molt més endollat. Només s’havia jugat un quart d’hora de partit i els diables ja perdien 2 a 0. Ousman ha fet el primer dels tarragonins amb un obús a l’escaire al minut 9. I cinc minuts després, Sergi Masqué ha fet el segon. Els locals, que només havien guanyat un partit de local, han fet el 3 a 0 abans del descans amb una diana de Josep Ramon Sardà.

Millor a la segona

El Martinenc ha retallat diferències amb el gol de Kilian però Bertomeus ha fet el 4 a 1 des del punt de penal. Un marcador que ha estat un cop molt dur pels de Manel Moya.