Mar Barrera ha aconseguit l’or a la final de l’Skateboard Street. La barcelonina ha anat millorant durant la prova després de començar amb una mànega força fluixa. Però una gran segona ronda, amb uns trucs tècnics que li han fet duplicar els punts que havia aconseguir al seu primer intent, l’han col·locat sisena. Barrera se la ha jugat amb el millor truc i ha aconseguit fer un kickflip backside, peripècia molt tècnica, que després d’uns quants intents, ha pogut clavar. Això li ha permès remuntar fins al punt més alt del podi amb una puntuació total de 172.67.

Daniela Terol, plata

La segona classificada ha estat la també barcelonina Daniela Terol, amb una puntuació de 169,33. Terol és la més jove de la competició, amb només 10 anys. Tot i això, l’any passat ja va guanyar l’Imagin Extreme al Fòrum. La patinadora d’Algesires Andrea Benítez ha completat el podi amb 168,33.

Paola Flores no ha pogut pujar al podi

Les coses li han anat pitjor a l’hondurenya Paola Flores. La patinadora sud-americana que fa anys que entrena a Nou Barris, concretament al parc de patinatge de Canyelles, no ha pogut pujar al podi i ha acabat en cinquena posició amb 154,33 punts.