El Muntanyesa ha visitat el San Cristóbal en la jornada 9 del grup 5 de la Tercera RFEF. Els de Raúl Paje s’emporten un punt del municipal de Ca n’Anglada. Velillas ha estat l’autor de l’únic gol dels de Nou Barris, mentre que Sanku ha avançat els egarencs.

Pacte de no agressió a la primera meitat

Els primers 45 minuts no han ofert un gran espectacle ofensiu. Els dos equips, de la part alta de la classificació, han mostrat respecte i han assumit pocs riscos al darrere. Només una jugada individual de Favio ha acabat amb Varo posant la mà i enviant la pilota a córner. A les acaballes de la primera part, també Favio ha pogut fer el primer amb una bona rematada a la mitja volta que ha tornat a aturar Varo.

Polèmica, ocasions i gols

La segona part ha començat radicalment diferent. El San Cristóbal ha reclamat un possible gol fantasma després d’una jugada embolicada, però l’àrbitre no ho ha apreciat igual. A l’altra àrea, a la jugada següent, Favio ha pogut fer el primer, però no ha arribat a rematar la centrada. I al minut 58 ha arribat el gol del San Cristóbal: Sanku ha clavat a l’escaire un bon xut creuat. El Muntanyesa ha buscat l’empat i al 66 Velillas ha enviat una pilota al travesser quan ho tenia tot de cara per marcar.

A 15 minuts del final, l’àrbitre ha xiulat penal a favor del Muntanyesa. Velillas l’ha fallat, però ha recollit el seu propi rebot per fer l’empat. S’ha protestat molt l’acció i la tensió ha crescut. El partit s’ha embrutat amb moltes grogues i al 84 els locals han demanat penal sobre Sanku. Sense més ocasions clares, el partit ha mort amb 1-1. Amb aquest resultat, el San Cristóbal i el Muntanyesa segueixen empatats a 16 punts, en espera del partit del Sant Andreu.