Abans de començar el partit els dos entrenadors, Mikel Azparren i Ramon Maria Calderer, han intercanviat impressions i sensacions. Un cop amb la pilota en joc el partit ha estat intens i emocionant. Domini altern a la primera part. La primera gran ocasió l’ha tinguda Sekou, però el xut del davanter andreuenc ha sortit desviat. L’Olot també ha tingut les seves i després d’una jugada amb diversos cops de cap Dembo ha engaltat un xut que ha significat l’un a 0. Així s’ha arribat al descans. La segona part ha tingut més gols. El líder, l’Olot, ha fet el segon gràcies a Sergio Álvarez. Un gol que semblava que assegurava la victòria dels garrotxins, però aleshores ha arribat la reacció del Sant Andreu. Sekou aquest cop sí que ha encertat i ha retallat diferències. Els andreuencs han continuat pressionant i buscant el gol de l’empat i al final ha arribat. Ha estat Jorge Muñoz qui ha fet el 2 a 2. Però els de Mikel Azparren no en tenien prou i han treballat fort per la remuntada i l’han aconseguida. L’ambició ha tingut el premi del gol de Toro, que ha desfermat l’alegria entre els quadribarrats.