El Sants ha tornat a guanyar quatre setmanes després de l’última victòria. Els homes de Tito Lossio han superat per la mínima el Masnou en un partit molt igualat.
Els visitants han dominat lleugerament en els primers compassos de partit, però els santsencs s’han tret la son de les orelles i s’han avançat en el marcador en una jugada desafortunada de la defensa maresmenca. Aquest gol ha despertat l’Energia, i els locals han aprofitat els seus millors moments de la primera part per ampliar la renda. El capità Aleix ha aprofitat una centrada i ha afusellat a boca de canó el porter del Masnou per fer el 2 a 0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, els visitants s’han tornat a posar dins del partit. Sergio ha retallat distàncies rematant un servei d’ una falta lateral, la primera ocasió de la segona meitat. Tot i els esforços del Masnou per empatar el partit, el Sants ha aconseguit mantenir l’avantatge i s’ha endut una victòria molt treballada que el col·loca quart a la classificació, a sis punts del líder i de la plaça que dona accés a la promoció d’ascens.