El Figueres ha disposat de la primera ocasió de perill. Ha estat aquest xut de Ferran Grau, que ha sortit fregant l’escaire de Fer. L’Europa ha anat aconseguint el domini del partit a mesura que passaven els minuts i han anat arribant les oportunitats com aquesta d’Abel Rita, que amb tota la porteria per a ell ha rematat al pal. Després ha estat Civil qui ha estat a prop del gol amb aquesta rematada acrobàtica des de la frontal. I en el minut 44 ha arribat el premi. Dani Pujol baixa molt bé la pilota i aquest cop Abel Rita no ha fallat i ha marcat. El davanter, per tant, s’ha refet de la jugada anterior. I només començar la segona part els graciencs han encarrilat el partit gràcies a aquesta rematada de cap d’Alberto, que ha significat el segon dels escapulats. I el tercer de l’Europa ha arribat de penal. Per aquesta falta de Romero sobre Reverter. El mateix Reverter ha estat l’encarregat de transformar-lo i fer pujar el 3 a 0 al marcador. A les acaballes del partit el Figueres hauria pogut marcar, però primer salva Fer l’un contra un i després Cano evita el gol sobre la mateixa línia.