El Sant Andreu, després d’empatar amb el Palamós en el partit que tenia ajornat, es desplaçarà fins al camp més difícil de la categoria. Jugarà contra el líder, l’Olot. Els andreuencs, que estan a punt de la promoció, intentaran aprofitar els dubtes que hagi pogut causar la derrota dels garrotxins la jornada passada, feia més de cinc mesos que l’Olot no perdia un partit.

L’Europa, en ‘El partit’ de betevé, buscarà refer-se de la derrota al camp del Vilassar contra el Figueres. Els graciencs són conscients que la salvació implica fer-se forts a casa. Els empordanesos han de sumar per seguir tenint esperances de jugar la promoció.

El Muntanyesa, que va empatar, després de quatre derrotes consecutives, visitarà el camp de l’Ascó. Els de Nou Barris necessiten sumar per no complicar-se la vida i els tarragonins, després de tres derrotes, han de guanyar si no volen veure com perden la quarta posició.

I el Júpiter, després del valuós empat al camp de la Pobla, jugarà contra el Cerdanyola. Els de la Verneda, que fa dos partits que no reben cap gol, buscaran una victòria que els permeti seguir pensant que la salvació és possible.