La Damm afrontava la visita del Manacor amb les ganes i la il·lusió d’aconseguir la cinquena victòria consecutiva a la Lliga i els cervesers s’han imposat amb autoritat per 3 gols a 0. Després d’uns primers minuts de domini dels barcelonins, el gol ha arribat una mica abans de la mitja hora de joc. Sebbeh, de cap a la sortida d’un córner, ha inaugurat el marcador. El resultat al descans ha estat d’1 a 0. A la represa, la Damm ha sortit disposada a marcar el gol de la tranquil·litat i Eloi ha rematat al pal. Qui sí que ha marcat, després d’una bona jugada de combinació col·lectiva, ha estat Caballé. I quan faltaven 10 minuts per acabar el partit ha arribat el tercer i definitiu dels jugadors de Roger García. L’autor ha estat Sergio.