El BUC i el Gòtics han protagonitzat un derbi apassionant. L’equip de Jordi Villalante s’ha imposat per 26 a 20 a La Foixarda i se situa setè a la classificació amb set triomfs. El Gòtics compta un altre derbi com a victòria, ja que també va vèncer el CN Poble Nou. Pel que fa al BUC, encara no ha aconseguit sumar cap victòria als set partits que ha disputat.

Inici molt igualat

El partit ha començat amb un minut de silenci per la mort del pare de la exjugadora del Gòtics, Núria Casañé. El BUC s’ha avançat al marcador gràcies a un assaig de Guillem Torró després d’un mal perfectament executat. Seguidament, Fèlix Wiedemann ha igualat el duel amb una jugada calcada. Quentin Bucciarelli ha tornat a avançar als visitants gràcies a un xut a pals. Però, tot seguit, Ramon Díaz “Txiki” ha tornat a empatar. Abans del descans, Ignasi Carbonell ha avançat als Gòtics gràcies a una gran melé (17-10). Aquest jugador ha signat el seu quart assaig en 7 jornades disputades.

La segona part ha seguit la igualtat

Maxim Gelly ha fet un assaig pel BUC empatant a 17 només començar la segona meitat. Però, Ramon Díaz s’ha convertit en l’heroi dels Gòtics al tram final de partit. Tres xuts a pals gairebé consecutius, un d’ells des del mig del camp han permès l’equip de Jordi Villalante sumar nou punts. Aquestes tres jugades han decantat el partit a favor del Gòtics.

Declaracions dels entrenadors

La valoració del partit de l’entrenador del BUC, Albert Vernet, i el tècnic del Gòtics, Jordi Villalante.

Ramon Díaz l’home clau del partit

EL jugador del RC Gòtics, Ramon Díaz, ha estat l’home clau del partit anontant 16 punts.

El CN Poble Nou perd contra el CR La Vila

L’equip de Vila Joiosa, CR La Vila, ha guanyat clarament contra el CN Poble Nou per 7 a 40. Els barcelonins encara no coneixen la victòria i són cuers a la classificació. D’altra banda, els valencians són primers sense cap derrota.