El Barça no pot fallar a Granada, aquest dissabte a les 18:30 h, si vol continuar mantenint vives les esperances del títol de Lliga. Els blaugrana es troben a set punts del líder, l’Atlètic de Madrid, que ha vist suspès el seu enfrontament contra l’Athletic Club pel temporal de neu. Per tant, el conjunt de Koeman té una oportunitat d’or per tancar una setmana rodona, després de la victòria contra l’Osca i l’Athletic Club.

Dues assignatures pendents

El Barça és conscient que no es pot permetre una altra ensopegada a la Lliga. L’equip de Koeman arriba a Granada amb una bona dinàmica de resultats però amb dues assignatures pendents sobre la gespa. La primera, aconseguir una renda més àmplia per tancar els partits abans dels darrers minuts del partit. I per fer-ho, el Barça ha de millorar l’efectivitat de cara a porteria, ja que l’equip genera moltes ocasions, però sense encert.

Al davant, el Barça tindrà un Granada que només ha perdut un partit aquest curs al seu estadi. A més, el conjunt andalús ja va superar els blaugrana la temporada passada al Nuevo Los Cármenes.

Ronald Koeman no podrà comptar amb els lesionats Piqué, Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati, mentre que Lenglet és baixa per lesió.

Últim partit abans de la Supercopa d’Espanya

El partit a Granada serà l’últim abans d’afrontar les semifinals de la Supercopa d’Espanya. El dimecres 13 de gener, el Barça buscarà un lloc a la final del torneig davant la Reial Societat. El tècnic Ronald Koeman va destacar que primer calia centrar-se en el partit de Lliga: “No estem en una situació en què puguem pensar en un partit de Supercopa. Ens falta jugar el partit de Lliga perquè la nostra trajectòria i la situació a la Lliga ens obliga a donar el màxim per guanyar el partit.”