Messi Barça
@FCBarcelona_cat

El Barça ha signat la tercera victòria consecutiva a la Lliga després d’imposar-se al Granada per 0 a 4. El conjunt de Ronald Koeman ha encarrilat el duel a la primera meitat amb tres gols, un de Griezmann i dos de Messi, que el converteixen en el pitxitxi en solitari de la Lliga amb 11 dianes. A la segona meitat, el francès ha sentenciat el matx amb el segon gol al seu compte particular.

El partit però no ha començat de la millor manera per als blaugrana. No s’havia arribat als dos minuts de joc quan el Granada ha donat el primer avís. Una pilota morta a la frontal de l’àrea per un mal refús de Busquets ha propiciat el xut d’Antonio Puertas, al qual ha respòs magistralment Ter Stegen a mà canviada. Pedri, protagonista els darrers partits, ha començat a deixar espurnes de qualitat i a punt ha estat de marcar un autèntic golàs després d’una gran jugada personal.

Griezmann es retroba amb el gol

Tot seguit, al minut 12, ha arribat el primer gol del Barça transformat per Griezmann. Busquets ha intentat una passada, però Soldado l’ha refusat i l’ha caçat el francès a l’interior de l’àrea per fer pujar el 0 a 2 al marcador amb una bona definició. Griezmann estava en fora de joc, però la pilota li ha arribat als peus per una passada defectuosa del futbolista del conjunt andalús, per tant, el gol ha estat vàlid. El davanter francès, que no marcava a la Lliga des del 29 de novembre del 2020, ha signat el quart gol al campionat regular.

La diana inicial ha esperonat el conjunt blaugrana i, al minut 25, ha començat el festival golejador de Leo Messi. Griezmann, amb una bona conducció, ha cedit la pilota per a Messi i amb una rosca inapel·lable ha clavat l’esfèrica a l’escaire. L’argentí, que està de dolç en aquest inici d’any, ha estat l’encarregat de transformar el tercer del Barça. I ho ha fet amb un remat de falta directa. Messi ha xutat al pal del porter, per sota de la barrera, i Rui Silva ha estat incapaç de reaccionar. Es tracta del primer gol de falta directa dels últims 71 llançaments.

Descans per a Leo Messi

El Granada ha sortit més intens a la represa, però no ha posat en dificultats a Ter Stegen. D’altra banda, els blaugrana, tot i l’àmplia renda, han continuat posant setge a la porteria andalusa. Frenkie de Jong ha provat sort amb un xut que ha marxat per sobre del travesser. Tot seguit, Griezmann ha signat el seu doblet a Granada. El francès ha aprofitat una centrada de Dembélé des de la banda dreta per afusellar amb un remat creuat.

Amb el 0 a 4 i el partit ja resolt, Ronald Koeman ha decidit donar descans a jugadors com Leo Messi. L’argentí ha deixat el camp per Braithwaite. Pjanic, Trincao i Riqui Puig també han saltat al terreny de joc als darrers minuts de la segona meitat.