Victòria agònica del Gòtics en el derbi davant el Poble Nou per 18 a 17. Un xut a pals errat a l’últim instant del partit pels visitants ha permès als mamuts sumar la primera victòria de la temporada. Els voltants de l’estadi de La Foixarda s’han omplert d’aficionats que no s’han volgut perdre l’enfrontament.

Domini local al primer temps

El partit ha arrencat amb un primer avantatge de 6-0 del Gòtics, després que Tomás Elena hagi transformat dos xuts a pals. El Poble Nou, però, ha aprofitat la superioritat numèrica per l’amonestació d’Èric Porta per capgirar el marcador 6-7. Després de 10 minuts en inferioritat, el Gòtics ha aconseguit dos assajos consecutius per tancar una gran primera part amb un resultat de 18-7.

Reacció insuficient del Poble Nou

A la represa, el Poble Nou aviat ha reduït distàncies en el marcador amb un assaig. Amb el 18-12, els visitants, situats en camp contrari en tot moment, han buscat anotar, però s’han topat una vegada i una altra amb la defensa dels Gòtics. A l’últim minut del partit, però, els visitants han sumat un nou assaig i s’han col·locat a un punt de diferència. Tomás Ceballos ha tingut la victòria als seus peus, però el seu xut a pals ha marxat desviat. Al final, 18-17 pels Gòtics.